Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

29 maart '24

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op de laatste beschikbare woning in Gelderse Stadstuin? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en de nog beschikbare woning. Op zaterdag 6 april ben je tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom. Bouwnummer 6 is deze dag geopend om te bezichtigen.

image alt

Zet in je agenda!

Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? Er staan deze dag professionals voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We ontvangen je graag op de bouwplaats aan Kruisbeshof 6 in Ede. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. De koffie staat klaar!

  • Zaterdag 6 april 2024
  • 11.00 - 13.00 uur
  • Kruisbeshof 6, 6711 WK Ede 

Via onderstaande button vind je alvast meer informatie over bouwnummer 6.

Bekijk bouwnummer 6

Binnenkort wonen in Gelderse Stadstuin fase 1?

Wil je op zeer korte termijn al de sleutel ontvangen van je nieuwe woning? Dat kan! Bouwnummer 6 wordt naar verwachting volgende maand (april) al opgeleverd. Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? Kom langs op 6 april, we staan deze dag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Zien we je dan?

  Bouwnummer 6 bekijken
  Meer nieuws lezen