Bezoek de Food & Fun Street Fair: leukste gratis foodstreekmarkt!

26 juni '23

Het moge duidelijk zijn dat het World Food Center zich ontpopt tot een bruisend nieuw hart van Ede. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar het draait om voedsel. Daarom hebben we een tip die je zeker niet mag missen. Op zaterdag 8 juli van 10.00 - 16.00 uur is er een Food & Fun Street Fair festival op het terrein. The place to be om je nieuwe buren misschien al wel te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. En de toegang is nog gratis ook. Hoe leuk is dat!

Naar website Food & Fun
image alt

Gerechtjes, muziek en workshops

World Food Center wordt dé hotspot voor evenementen, congressen en festivals in Ede. Van food festivals zoals de Food & Fun Street Fair tot sportieve evenementen. Voor ieder wat wils. Zo is er altijd wat te beleven. Op deze foodstreekmarkt geniet je van de heerlijke smaken uit de regio Foodvalley. Diverse lokale chefs koken met verse streekproducten de lekkerste gerechten voor je. Maar dat niet alleen. Er zijn ook leuke workshops en natuurlijk lekkere deuntjes. Wil je even je handen vrij? Voor de kids zijn er verschillende activiteiten zoals smoothiefietsen, BMX-baan, skelterbaan, springkussens en nog veel meer. Die kunnen zich de hele dag lekker uitleven, terwijl jij geniet van een lekker glas wijn én heerlijk streekgerecht. Dus neem je gezin, je vriend(in) of collega lekker mee en ga proeven.

image alt

Hier moet je zijn!

Tijdens de kookworkshops maak je met lokale chefs de lekkerste gerechten en uiteraard mag je achteraf proeven wat je gemaakt hebt. En wist je dat er een bananenkas is in de wijk? Hier wordt de Nederbanaan gekweekt. De meest duurzame banaan van Nederland. Dit is je kans om een rondleiding te krijgen in de kas. Maar waar is het precies? Op de kaart hiernaast zie je precies waar je moet zijn: tussen nummer 2 (de Mauritskazerne) en nummer 15 (de bananenkas). Het is het handigst om met de fiets of lopend te komen. Mocht je toch met de auto zijn dan kun je parkeren op de P+R Ede-Wageningen.

Er staat ook een stand waar je alle informatie krijgt over zowel Helden van de Heide als Gelderse Stadstuin. Kom vrijblijvend langs voor al je vragen en het laatste aanbod. Proef iets lekkers uit de buurt en ontdek deze nieuwe prachtige plek om te wonen!

Download de plattegrond
image alt

Wonen in World Food Center?

Er wordt volop ontwikkeld en de eerste appartementen en eengezinswoningen in de Veluwse Proeftuin in World Food Center zijn opgeleverd. Gelukkig worden in de wijk De Gelderse Stadstuin ook 200 woningen en appartementen gerealiseerd. Heb jij interesse in een woning in De Gelderse Stadstuin in World Food Center?

Bekijk het aanbod
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wil je hier ook wonen? Bekijk het aanbod