Binnenkort huuraanbod beschikbaar in World Food Center

12 maart '24

Het World Food Center breidt uit! World Food Center Development (WFCD)* ontwikkelt in samenwerking met Woonstede en bouwbedrijf Van Wijnen 88 sociale huurwoningen in Ede. De bouw van het nieuwe appartementencomplex is inmiddels gestart.

image alt

Unieke locatie

Op het historische terrein van World Food Center komen wonen, werken, onderzoek en ontspanning samen. Het nieuwe complex biedt ruimte voor ontmoeting op de begane grond. Deze kan ingericht worden voor bijvoorbeeld maatschappelijke en/of commerciële doeleinden. Het gebouw ligt aan het toekomstige voedselbos, dicht bij de bossen. Je loopt hier dus zo het groen in! Een unieke locatie om te wonen.

image alt

Betaalbaar woningaanbod

Door de komst van de 88 huurappartementen is er meer betaalbaar woningaanbod beschikbaar voor mensen uit de regio. De centrale locatie, dicht bij het station Ede-Wageningen, is de perfecte uitvalsbasis voor jong én oud. De woningen zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en betaalbare woning in het groen. Het complex is een goede toevoeging aan de beschikbaarheid van sociale huurwoningen in Ede.

Heb jij interesse?

Ben jij benieuwd naar meer informatie over het huuraanbod op World Food Center? Binnenkort wordt er meer informatie over het project en hoe je je kunt aanmelden als belangstellende gedeeld op de website www.woonstede.nl.


* WFCD is een samenwerkingsverband tussen Green Real Estate, Van Wijnen Projectontwikkeling en BPD l Bouwfonds Gebiedsontwikkeling.

Wat speelt er? Het laatste nieuws
Ook hier wonen? Bekijk woningaanbod