Deelmobiliteit in het World Food Center

31 mei '24

Het World Food Center ontwikkelt zich tot een nieuw bruisend stadsdeel van Ede. Een plek die draait om voedsel, waar de natuur van de Veluwe letterlijk de stad binnenkomt en de rijke militaire historie prominent aanwezig is. Een inspirerende plek waar je op een ontspannen manier kunt wonen, werken en beleven. Heb je hier een woning gekocht, dan is deelmobiliteit daar een onderdeel van. 

Mobiliteitsconcept in World Food Center

In samenspraak met de gemeente Ede is het mobiliteitsconcept ontwikkeld voor World Food Center. Dit heeft als gevolg dat de oorspronkelijke parkeernorm verlaagd is, mede ook gezien de korte afstand tot het openbaar vervoer met onder andere het nieuwe NS station. Hierdoor woon je straks in een zeer autoluw en daarmee groen en natuurinclusief gebied. Wie wil dat nou niet?

image alt

MyWheels als beste uit de bus

World Food Center Development heeft onderzoek gedaan naar diverse aanbieders van deelmobiliteit, waarbij WeDriveSolar als beste uit de bus kwam. Intussen is WeDriveSolar samengegaan met MyWheels. Twee gedegen bedrijven met een goede staat van dienst. MyWheels ontzorgt nu volledig en biedt een totaalpakket en zekerheid aan in deelmobiliteit. Dit met state-of-the-art elektrische auto’s, laadvoorzieningen en bijbehorende app. Bewoners van De Veluwse Proeftuin en de Gelderse Stadstuin kunnen, zodra de deelauto’s geplaatst worden, gebruik maken van het 3 jarig kennismakingsabonnement.

MyWheels

Voor meer informatie over MyWheels, neem een kijkje op de website. 

www.mywheels.nl

We Drive Solar

Voor meer informatie over We Drive Solar, neem een kijkje op de website.

www.wedrivesolar.nl

MyWheels Help Center

Heb je vragen over de deelauto's van MyWheels? Dan kun je contact opnemen met het MyWheels Help Center

MyWheels Help Center
Heb je een vraag? Neem contact op
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht