Kom naar het Food & Fun Street Festival!

4 juni '24

Food-lovers opgelet: op zaterdag 13 juli vindt van 10.00 tot 16.00 uur het Food & Fun Street Festival plaats op het terrein van World Food Center. Tijdens dit bruisende festival geniet je van de heerlijke smaken uit de Foodvalley en worden er leuke (kook)workshops en activiteiten voor kinderen georganiseerd. En de toegang is ook nog eens helemaal gratis! Kom jij ook?

image alt

Een smaakvolle middag op het WFC

Tijdens deze gezellige middag koken diverse chefs met verse streekproducten de meest bijzondere gerechten. De uitgelegen kans om samen met je buren te kletsen of te dansen op muziek, onder het genot van een hapje en drankje. Lokale singer-songwriters zingen de sterren van de hemel, er vindt een ware tasting expercience plaats en er is een streekmarkt met de lekkerste producten rechtstreeks van boeren uit de Foodvalley. Kortom, een middag vol plezier!

Hier moet je zijn!

Ben jij benieuwd waar je het Food & Fun Street Festival precies vindt op het terrein van World Food Center? Bekijk dan eens onderstaande plattegrond. Je vindt het festival bij het ‘F’ icoontje, tussen nummer 2 (de Mauritskazerne) en nummer 14 (de bananenkas van Nederbanaan) in.

Wil je meer informatie over dit evenement? Bekijk dan de website van het Food & Fun Street Festival.

Naar de website
Plattegrond Food & Fun

Wonen in World Food Center?

Er wordt al volop gewoond in het World Food Center. In De Veluwse Proeftuin en De Gelderse Stadstuin zijn alle woningen verkocht, maar er komt binnenkort nieuw woningaanbod aan. We vertellen je graag tijdens het Food & Fun Street Festival over deze nieuw wijk. 

Heb je een vraag? Neem contact op
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht