Volg je woning in de BouwApp

1 mei '23

Het World Food Center is volop in ontwikkeling en groeit enorm. Hoe meer inwoners, hoe belangrijker de communicatie is. Als BPD, gemeente Ede en alle (onder)aannemers zetten wij ons gedurende het project, voor 100% in om de communicatie zo goed mogelijk voor de omgeving te laten verlopen. Helaas is er een kans dat je overlast ondervindt van de werkzaamheden in uitvoering. Alle betrokkenen doen hun uiterste best om dit te beperken en de BouwApp kan ons hierbij helpen.

De BouwApp downloaden

Voor het World Food Center zetten wij sinds kort de BouwApp in! Hiermee houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het project. Om ons project te volgen neem je de volgende 5 stappen:

1. Download de BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows)
of scan QR code
2. Zoek project via ’ontdek’
3. Zoek op “World Food Center”
4. Selecteer project
5. Klik op ‘Toevoegen aan favorieten’

Je toekomstige huis in je broekzak

Elke keer wanneer wij een bericht plaatsen in de BouwApp komt er direct een berichtje (notificatie) op je smartphone of tablet. Wij plaatsen berichten over de stand van zaken, afsluitingen en andere zaken die voor jou als bewoner of project betrokkene belangrijk kunnen zijn. Het voordeel is dat het via de app direct gedeeld kan worden en we niet hoeven te wachten op bijvoorbeeld een nieuwsbrief. Ook kun je met deze app eenvoudig contact met ons opnemen en kunnen wij de tevredenheid van de omgeving met betrekking tot diverse zaken meten.

Ik heb een vraag? Contact opnemen
Ook wonen in Ede? Bekijk woningaanbod