Wandel mee met de BPD Gebiedsontwikkeling App

29 april '22

Een nieuwe woning betekent ook een nieuwe leefomgeving. En daar valt van alles over te weten te komen. BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling heeft een nieuwe gratis experience app gelanceerd, waarmee je een wandeling maakt in Het World Food Center, een nieuw bruisend stadsdeel van Ede. Op het kazerneterrein Maurits Zuid Ede komt een geheel nieuwe woonwijk waar jij wellicht straks kan wonen. 

image alt

Proef de Veluwe

Wat een unieke plek is dit, vooral omdat je hier naast Food ook de Veluwe proeft. Waar je kijkt, is groen en rondom is er bos en heide. In het gastvrije World Food Center staan karakteristieke kazernepanden die in de toekomst gezelschap krijgen van duurzame nieuwbouwwoningen en hippe werkruimten. Onderweg kom je meer te weten over deze buurt en deze nieuwe stadswijk. Wat biedt de app je allemaal?

App downloaden in App Store
App downloaden in Google Play

Historie en ambacht

Als je de app hebt gedownload start en eindig je de wandeling bij de appelplaats tussen de twee kazernes. Onderweg komen talloze vragen aan bod die je kunt beantwoorden en wordt je uitgedaagd om mee te doen aan een interactieve opdracht. Je loopt over het WFC terrein en je ziet de rijke historie waar het verleden nog steeds te zien is. Onderweg kun je even een break nemen bij Jorisbrood, de ambachtelijke bakker die bekend staat om hun heerlijke zuurdesem broden. Een kop koffie drink je bij het Smaakpark. Een uniek concept; hier kun je koken, dineren, workshops volgen of flexwerken. Je vervolgt je wandeling verder langs het terrein en geniet van de prachtige natuur. Een app voor jong en oud want ook aan kinderen is in de app gedacht!

Nieuws Meer nieuws lezen
Contact Neem contact met ons op