World Food Center Deelmobiliteit

1 augustus '22

Het World Food Center ontwikkelt zich tot een nieuw bruisend stadsdeel van Ede. Een plek die draait om voedsel, waar de natuur van de Veluwe letterlijk de stad binnenkomt en de rijke militaire historie prominent aanwezig is. Een inspirerende plek waar je op een ontspannen manier kunt wonen, werken en beleven. Heb je hier een woning gekocht, dan is deelmobiliteit daar een onderdeel van is. We vertellen je graag meer. 

Mobiliteitsconcept

In samenspraak met de gemeente Ede is een mobiliteitsconcept ontwikkeld voor het gehele World Food Center met elektrische deelauto’s. Dit heeft als gevolg dat de oorspronkelijke parkeernorm verlaagd is, mede ook gezien de korte afstand tot het openbaar vervoer met onder andere het nieuwe NS station. Dat resulteert in een zeer autoluw en daarmee groen en natuurinclusief gebied.

image alt

WeDriveSolar

WFCD heeft onderzoek gedaan naar diverse aanbieders van deelmobiliteit, waarbij WeDriveSolar als beste uit de bus kwam. Een gedegen bedrijf met een goede staat van dienst. Zij ontzorgen volledig en bieden een totaalpakket en zekerheid aan in deelmobiliteit. Dit met state-of-the-art elektrische auto’s, laadvoorzieningen en bijbehorende app. Daarbij werken zij in tegenstelling tot eerder bericht niét met een verplicht abonnement met maandelijkse kosten, maar wel met een automatisch en gratis lidmaatschap van 3 jaar. Daarmee kan elke maand een bepaalde tijd en kilometers gratis gereden worden. Rijdt u meer, dan zijn er verschillende mogelijkheden.

 

Meer weten? Download de flyer van WeDriveSolar voor meer uitleg.